Tel.: 011 96 06 82 011 96 06 82
contact
Vertrek zorgeloos naar uw favoriete festival

Boek uw makkelijke overnachting dichtbij Pukkelpop

Bent u van plan naar Pukkelpop te gaan en wenst u ten volle van het festival te genieten? Houdt u niet van kamperen en zoekt u een comfortabel vakantiehotel in de buurt? Reserveer dan snel uw overnachting bij ons!

Kamer dag en nacht beschikbaar

U kan bij ons 3 à 4 dagen logeren. We beschikken over zes ruime kamers die binnen de openingsuren voor u beschikbaar blijven. Indien u wilt toekomen wanneer u wilt, kan u onze luxekamer boeken.

We houden met plezier kamers vrij voor enthousiaste festivalgangers. Ook als u naar Rimpelrock wenst af te zakken, kan u bij ons een kamer reserveren. Om zeker te zijn van een plaats, dient u uw boeking al in het begin van het jaar te maken.

Goed bereikbaar van de festivalweide

Ons vakantiehotel ligt op een boogscheut van de festivalweide, op de verbindingsweg tussen Genk en Hasselt. Zo hoeft u helemaal niets van uw festival te missen en kan u 4 dagen uitgerust naar uw favoriete muziek luisteren.

Om uw overnachting Pukkelpop in Hasselt compleet te maken, garanderen we een huiselijke sfeer. Het onthaal is altijd vriendelijk en respecteert uw privacy.

Interesse? Vraag dan meteen bijkomende informatie aan!

Contacteer ons! 011 96 06 82 011 96 06 82